Skip to content Skip to footer

Belangrijk om te weten

UPDATE 03/02/22 : Naar aanleiding van de beslissing van het Overlegcomité van 23/12/21 hebben alle mensen die een ticket hadden voor 26 december 2021 per e-mail vouchers ontvangen naar aanleiding van de annulering. Deze vouchers blijven geldig voor elke voorstelling tot 23/12/22.
 
  • Kom op tijd! Kijk goed naar het uur dat op je ticket staat, dit is jouw time slot. Zorg dat je op dit uur zeker aanwezig bent. Ieder time slot laten we 2 bubbels naar binnen.
  • De tour is niet toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen omdat we trappen tegenkomen en geen gebruik kunnen maken van een lift.
  • Tickets worden pas gescand vlak voor je aan de tour begint. Breng je tickets uitgeprint of duidelijk zichtbaar op je smartphone/tablet mee.
  • Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen. Zorg dat je kind in het bezit is van een Kids-ID of een ander document dat de leeftijd kan aantonen. Onze stewards zullen dit controleren aan de ingang.
  • De tour duurt ongeveer 50 minuten.
  • Comfortabel schoeisel en kledij aangepast aan de weersomstandigheden zijn een aanrader.
  • Eten, drinken, roken, fotograferen en filmen wordt niet toegestaan in de kastelen.

Veelgestelde vragen

Het herboeken van tickets naar een andere datum en / of tijdstip is mogelijk tot 72u voor uw reservatie onder voorbehoud van beschikbaarheid. 
Indien u in quarantaine terecht komt, zal Historalia Productions alles in het werk stellen om een oplossing te vinden, hoewel onze Algemene Voorwaarden dit niet aan ons opleggen.
We doen steeds al het mogelijke om u een oplossing aan te bieden. Indien u niet kan aanwezig zijn tijdens uw reservatie mag u uitzonderlijk dit jaar uw tickets doorverkopen of schenken aan iemand anders. De namen kan u steeds zelf aanpassen. Een terugbetaling van uw tickets is niet mogelijk. 
Om uw reservatie te wijzigen stuurt u een email naar support@eventsquare.co 

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.

Alle tickets worden aan de inkom gescand, dus gelieve ze zelf meenemen. Dat mag zowel uitgeprint als digitaal (smartphone, tablet,…). Mocht je alsnog je tickets vergeten zijn: geen zorgen! Onze stewards kunnen jouw bestelling altijd opzoeken in het scansysteem.

Per kwartier beginnen er max. 19 personen (16 personen boven de 4 jaar en 3 kinderen jonger dan 4 jaar) aan hun tocht doorheen het kasteel. Gedurende dat kwartier, laten we druppelsgewijs onze toeschouwers het kasteel betreden, ieder in zijn eigen bubbel of kleine groep (waarbinnen de sociale afstand gerespecteerd kan worden). 

Het uur van aanvang vind je altijd terug op je ticket. Wij raden sterk aan om ervoor te zorgen dat je min. 10 minuten voor dit uur aanwezig bent. Je kan je ticket laten scannen een kwartier voor aanvang. Stel: je hebt een ticket voor de voorstelling van 18u00, dan kan je vanaf  17u45 jouw ticket laten scannen door onze stewards.

Omdat de tours elkaar snel opvolgen vragen wij met nadruk om op tijd te komen. Mocht het toch voorvallen dat je te laat bent, proberen we altijd naar een oplossing te zoeken door je bij een andere groep te laten aansluiten. Let wel: dit kan enkel als een andere voorstelling nog voldoende plaatsen heeft. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij onmogelijk de maximumcapaciteit overschrijden.

Kinderen vanaf 5 jaar en ouder moeten in het bezit zijn van een standaardticket (14,95 euro). Kids van 4 jaar en jonger mogen op vertoon van hun (gratis) kinderticket en Kids-ID gratis naar binnen.

Locaties & Parkeermogelijkheden

Parkeren op de kasteeldomeinen is niet toegestaan

Parkeren: de Merodedreef

Ingang via: De Merodedreef 2, 2260 Westerlo

Hou er rekening mee dat je vanaf de parking tot aan de inkom minstens 10 minuten moet wandelen.

Parkeren: Eekhoekstraat en andere omliggende straten

Ingang via: Eekhoekstraat 5, 9270 Laarne

Begeef je zeker 10 minuten op voorhand naar het kasteel.

Parkeren: Oprijlaan van het kasteel

Ingang via: Park 1, 3803 Duras

Hou er rekening mee dat je vanaf de parking tot aan de inkom minstens 5 minuten moet wandelen.

Parkeren:

  • bij voorkeur op openbare parking bij Westhoek Turncentrum, Kasteelweg tussen n° 41 en 43 (maar niet op zondag 9 december tot 18u)
  • Jan Decerfstraat, buitenkant van de straat langs kerkhof
  • Kerkplein langs en achter de kerk

Ingang via: Hospitaalstraat 28, 8908 Vlamertinge

Hou er rekening mee dat je vanaf de parking tot aan de inkom minstens 10 minuten moet wandelen.

Parkeren: 

Parkeer kan, op 5 minuten wandelen van het kasteel, op de parking van Cleydael Golf.
Inrit via Cleydaellaan 36, Aartselaar (in de bocht). De parking verlaten mag niet via de deze ingang van de Cleydaellaan. Om de parking te verlaten, volg je
het pad van de parking verder tot de poort die uitgeeft op de Groenenhoek, Aartselaar.

Hou er rekening mee dat je vanaf de parking tot aan de inkom minstens 5 minuten moet wandelen.

Parkeren: het Fonteinpad Ingang via: Oostendestraat 390, 8820 Torhout Hou er rekening mee dat je vanaf de parking tot aan de inkom minstens 5 minuten moet wandelen.
De parking voor Kerstmagie Hingene bevindt zich op de evenementenparking in de Kasteeldreef.
Later meer info over de parkeermogelijkheden.
Later meer info over de parkeermogelijkheden.
Later meer info over de parkeermogelijkheden.

UPDATE 18/01/2022

« Voor alle mensen die een ticket voor Kerstmagie geboekt hebben voor zondag 26 december,
We zullen met jullie contact opnemen om uw vouchers voor Kerstmagie 2022 te bezorgen.

Historalia »