Skip to content Skip to footer

Ontdek Kerstmagie in Sint-Truiden met hun gedreven team

Betreed de magische wereld van Kerstmagie in het adembenemende Kasteel van Duras, gelegen in het hart van Limburg! Voor de 5de keer opent het kasteel in Sint-Truiden zijn deuren voor een betoverende reis.

Dit majestueuze kasteel, opgetrokken tussen 1787 en 1789, is een meesterwerk van architectuur dat de pracht en praal van vroegere tijden weerspiegelt. Laat je betoveren door de unieke sfeer en ontdek een nieuw Kerstmagie verhaal dat het kasteel tot leven brengt.


Van links naar rechts stellen we het team graag even aan u voor: 

  • Ghislain de Liedekerke is de kasteelheer. Voor de vijfde keer op rij opent hij de imposante deuren van zijn kasteel om bezoekers te verwelkomen in een betoverende kerstsfeer.
  • Walter Knaepen vervult een onmisbare rol als teamchef catering, en zijn bijdrage gaat verder dan alleen het verzorgen van maaltijden en drankjes. Hij speelt een cruciale rol in het welzijn en de tevredenheid van het team door ervoor te zorgen dat iedereen wordt voorzien van heerlijk eten en drinken. Zijn toewijding en organisatietalent zorgen ervoor dat teamleden zich kunnen concentreren op hun taken, wetende dat ze kunnen rekenen op een goed verzorgde catering.
  • Yves Dethier vervult een essentiële rol als kasteelcoördinator, waarbij hij verantwoordelijk is voor het soepel verlopen van alle praktische aspecten en ervoor zorgt dat bezoekers een unieke en onvergetelijke ervaring hebben in het kasteel.
  • Willy Vunckx neemt de rol van technisch coördinator op zich, waarmee hij een cruciale positie inneemt binnen het team. Als technisch coördinator is hij verantwoordelijk voor het de coördinatie van alle technische aspecten bij Kerstmagie Sint-Truiden.
  • Greet Van Haver is onze teamchef kostuum. Met haar vaardigheden in het omgaan met naald en draad weet ze als geen ander de verbeelding tot leven te brengen. Elke creatie die van haar hand komt, getuigt van vakmanschap en oog voor detail.
  • Ria Gielen vervult de rol van teamchef decor/decoratie en is daarmee de visionaire kracht achter de betoverende kerstsfeer die elke kamer doordrenkt.
  • Ilona Menjoie vervult een cruciale rol als artistiek assistent, waarbij ze nauw samenwerkt met de regisseur en acteurs om het verhaal tot leven te brengen. Haar artistieke inzicht en ondersteuning dragen bij aan het creatieve proces en de algehele uitvoering van het project.
  • Karolien Hoste neemt de rol op zich als teamchef hospitality, wat van cruciaal belang is voor het creëren van een gastvrije en aangename ervaring voor bezoekers. Als hospitality-leider is Karolien verantwoordelijk voor het coördineren van alle aspecten van gastvrijheid, van ontvangst tot service, met als doel het bieden van een positieve en onvergetelijke ervaring.
  • Saartje Kabergs (niet op de foto) vervult een essentiële rol als danscoach. Haar bijdrage aan het team is van onschatbare waarde, aangezien ze verantwoordelijk is voor het begeleiden en perfectioneren van de dansuitvoeringen. Als danscoach speelt Saartje een cruciale rol bij het aanleren van choreografieën, het coördineren van de bewegingen van de dansers, en het waarborgen van een indrukwekkende en vloeiende uitvoering.

Ben je zelf benieuwd naar wat dit team getoverd heeft op 8 december. Koop dan nu je tickets via tickets.kerstmagie.be