Skip to content Skip to footer

Het Kerstmagie-team van Aartselaar staat klaar om van start te gaan. 

Kerstmagie is een project dat gedragen wordt door heel wat vrijwillige handen. Samen werken ze ieder jaar enorm hard om de voorstellingen van Kerstmagie tot een goed einde te brengen. In het kasteel van Cleydael in Aartselaar kunnen we al 2 jaar rekenen op de expertise van deze groep getalenteerde mensen. Samen maken zij de magie van Kerstmagie Cleydael. 


Van links naar rechts stellen we het team graag even aan u voor: 
Gisèle Possemiers is onze teamchef decor/decoratie. Zij zorgt ervoor dat alle kamers baden in een weelde van Kerstsfeer. En dat is dit jaar met ‘De vijf zintuigen van Kerstmagie’ belangrijker dan ooit! Want elke bezoeker moet niet alleen het verhaal maar vooral ook Kerstmis beleven met al zijn zintuigen. 

Vera Lequesne is onze teamchef kostuum. Zij tovert met naald en draad. Al onze acteurs, maar ook de medewerkers op het binnenplein lopen rond in een creatie van haar hand. En dat mag gezien worden. –

Thierry de Chaffoy is onze kasteelcoördinator en verantwoordelijke voor hospitality. Hij zorgt ervoor dat alle praktische zaken in orde zijn en dat de bezoekers een unieke ervaring beleven in het kasteel. En daar komt heel wat bij kijken! 

Steven De Nijs is onze assistent regisseur. Hij leidt de plaatselijke repetities en zorgt ervoor dat alle acteurs kunnen schitteren in het verhaal. Een hele uitdaging want dit jaar doen er maar liefst 63 acteurs mee in verschillende groepen. Samen brengen zij Kerstmagie naar een hoger niveau. 

Camille Ronsse is onze choreograaf. Zij zorgt ervoor dat de dansers hun pasjes kennen en bedenkt ook alle gekke choreografieën die je zal zien tijdens de voorstellingen. Ook dit jaar verwachten we grootse zaken want er is zelfs een heuse dance battle in het verhaal verwerkt. 


Dit is een team om duimen en vingers van af te likken! We wensen hen dan ook veel succes in de voorbereidingen en kijken al uit naar het eindresultaat! 

Ben je zelf benieuwd naar wat dit team getoverd heeft op 8 december. Koop dan nu je tickets via tickets.kerstmagie.be