Skip to content Skip to footer

Een nieuwe wondere wereld wacht op jou!

Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? In december zijn de tien Kerstmagie-kastelen allemaal in de ban van een volledig nieuw concept. Dit jaar dompelen we je onder in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een theaterwandeling omgetoverd naar een spannende ontdekkingstocht voor het hele gezin. De ceremoniemeester van het kasteel neemt je mee tijdens ‘De Nacht van de Twinkelings’.

Tijdens je reis doorheen één van de tien kastelen, kom je samen met je bubbel in een spannende zoektocht terecht. Alle zalen van het kasteel zijn gehuld in een verbluffende en warme kerstsfeer. Maar let op: met één druk op de voetknop, komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie van de Twinkelings op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen. 

Je loopt in een ‘one way systeem’ waardoor je nooit mensen buiten jouw bubbel zal kruisen of passeren. Bovendien is de sociale afstand gegarandeerd door per bubbel het kasteel te betreden. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw en meeslepend verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel.

Kom met jouw bubbel in alle veiligheid genieten van deze vernieuwde en spectaculaire ervaring!

 Het verhaal: De Nacht van de Twinkelings

Het is middernacht. De elfen en de kerstman slapen… heel zacht. Er staat in het magische kerstboek geschreven dan komen in het kerstkasteel “de dingen” tot leven. 

De Twinkelings, die 6 zingende elven, zorgen voor hemelse gezangen onder de gewelven. Maar plots stoppen hun gezangen, worden ze gevangen en zijn ze tot onze grote spijt hun lieve zangstemmen kwijt.

Wie is de dader? Wat is het motief? Wat staat er nu precies in die geheime brief? Maar geen paniek! Doorheen de kasteelkamers, vol kerstsfeer en mystiek, helpt de sprekende klok je op weg. Zonder te veel pech en het hanteren van de juiste methode vind je vast en zeker de geheimzinnige code…

UPDATE 18/01/2022

« Voor alle mensen die een ticket voor Kerstmagie geboekt hebben voor zondag 26 december,
We zullen met jullie contact opnemen om uw vouchers voor Kerstmagie 2022 te bezorgen.

Historalia »