Skip to content Skip to footer

Maak kennis met de Twinkelings!

Ontmoet onze 6 Twinkelings! Lotte, Josefien, Millie, Sterre, Lies en Jamie maken deel uit van een gloednieuw en hartverwarmend project.
De 6 meisjes zorgen voor een frisse wind binnen Kerstmagie. Zij zullen met hun engelse stemmetjes de rode draad zijn tijdens jouw bezoek aan Kerstmagie. Of toch niet? Ze worden door een van de Kerstmagie-figuren opgesloten en hun zangstemmen verdwijnen plotseling. Aan jou om uit te zoeken wie achter dit snode plannetje zit…

De Twinkelings steunen de UZA Foundation

De Twinkelings hebben een CD met 11 bekende kerstliedjes uitgebracht. Tijdens Kerstmagie zullen we deze CD in de 10 kastelen te koop aanbieden, maar je kan ook online jouw exemplaar al reserveren, maar ze zijn ook in onze webshop (LINK) te verkrijgen. De volledige winst zal aan de UZA Foundation geschonken worden. Simon de Merode is al jarenlang actief als bestuurslid van de organisatie en heeft een hart voor al hun projecten. Met de winst van het project zullen we heel actief het onderzoek naar en de ontwikkeling van een nieuwe behandeling voor agressieve hersenkanker bij kinderen steunen. De Foundation staat hier al zeer ver mee. Momenteel zijn ze bezig met een klinische studie waarmee de eerste patiëntjes behandeld worden. De UZA ontwikkelde na jaren van kankeronderzoek een immunotherapie die zicht richt op het afweersysteem van de patiënt en is daardoor volledig ‘op maat’. Al bij 100 volwassenen werd de behandeling succesvol toegepast. De toekomst van het project ziet er dus ook voor de kinderpatiënten rooskleurig uit..

De CD van de Twinkelings zal dit dit najaar te koop zijn op elke Kerstmagie-locatie en in de Kerstmagie webshop.