Skip to content Skip to footer

Droom thuis verder met het Kerstmagie kinderboek

Een unieke herinnering

Wil je na je bezoek aan Kerstmagie samen met je kind nog verder nagenieten van jullie bezoek aan een van de kastelen? Elk jaar werd er naar aanleiding van ons kerstspektakel in de diverse kastelen in Vlaanderen telkens een wondermooi en tijdloos kerstboek uitgegeven. Het boek en de voorstelling passen naadloos bij elkaar, maar zijn ook absoluut apart te genieten. Voor de bezoekers van de voorstelling is het een mooie meerwaarde en vooral een bijzondere herinnering.

In ieder kasteel vind je het boek dat bij de voorstelling hoort, maar ook de andere verhalen van Kerstmagie kun je er verzamelen. Je kan de verschillende boeken verkrijgen aan de boekenstand aan het einde van de tour of in de tent, maar je kan ook alvast een exemplaar reserveren via onze ticketpagina. Voor de editie van 2020 is het zesde boek ‘De Nacht van Twinkeling’ in de maak.

Waar kan ik de boeken verkrijgen?

Wanneer je tickets bestelt voor Kerstmagie, kan je het gewenste aantal boeken doorgeven. Je koopt dan een voucher waarmee je tijdens jouw bezoek een boek naar keuze kan afhalen. Alle Kerstmagie-boeken zijn ook zonder voucher te verkrijgen. Je kan ze ter plekke cash betalen (10 euro/stuk) en meteen meenemen naar huis.

Prachtige illustraties

Auteur en illustratrice Roseline d’Oreye heeft op een prachtige manier het verhaal van Kerstmagie een diepere betekenis gegeven. De unieke en sfeervolle tekeningen slaan een waardevolle brug tussen de fantasiewereld van kinderen en het ware leven op het kasteel. Roseline schreef al verschillende kinderboeken naast haar werk als kunstenaar en kunst-therapeute.

De inspirerende tekeningen, het lokale karakter en de luxueuze uitvoering maken van dit boek een wondermooi kerstgeschenk. Het boek (28 pagina’s, harde kaft) is te koop voor 10 euro.